Salgs -og leveringsbetingelser


Generelle oplysninger og adresse på virksomhedenBy Ju • Li

(Liljegren & Lind)

cvr. 39378434

Kildeåsen 9

4571 Grevinge

e-mail: hej@byjuli.dk


Betaling

Kreditkort såsom Dankort, VISA, Mastercard anvendes på hjemmesiden til betaling for fotografering samt valgte produkter. Beløbet hæves i løbet af ca. 2 arbejdsdage.


Undlades selve fotograferingen at blive lagt i kurven samt betalt på siden, modtager køber en særskilt faktura til betaling af fotograferingen via e-mail. Fotograferingen kan også betales forud via faktura ved at kontakte mig via e-mail på hej@byjuli.dk. 


Levering

Efter fotograferingen, og når billederne er klar til gennemsyn, får du adgang til dit personlige galleri med udvalgte billeder, som du kan vælge imellem.


Både digitale filer og fysiske bestilte print leveres via Pixieset.

Fysiske prints produceres ved Loxley Colour, som igennem mere end 30 år har leveret professionel topkvalitet indenfor fotografiske billeder og print til hele Europa.


Ved bestilling af fysiske prints får du oplyst leveringstiden på hjemmesiden.

Standard levering er typisk 7-10 hverdage.


Udvalgte digitale filer til download skal downloades inden 1 uge inden galleriet lukker ligesom print skal bestilles inden 1 uge.


Genåbning af galleri indenfor den 1. måned koster 199 kr. Efter 1 måned vil billederne som udgangspunkt ikke længere være tilgængelige.


Lav derfor også altid en backup af dine købte filer enten på en Cloud eller evt. ekstern harddisk.


Ophavsret

Fotograf Julie Liljegren / By Ju • Li har ophavsretten til billederne.

Billeder til udvælgelse i det personlige galleri må ikke kopieres, ændres eller modificeres på nogen måde af andre end fotograf Julie Liljegren.


RAW filer udleveres ligeledes ikke.


Billeder som købes af dig som privatperson, må heller ikke videregives til andre virksomheder eller videresælges med tanke på markedsføring eller for markedsføring af egne produkter.


Er der virksomheder, som ønsker rettigheden til at anvende billederne så skal By Ju • Li kontaktes inden booking af fotograferingen.


Køber må gerne bruge billederne til personligt brug på egen private hjemmeside, sociale medier eller print til hjemmet hvor By Ju • Li krediteres.


Det samme gælder for gæster/øvrige personer på billederne. Du/i/din familie/gæster/øvrige personer er velkomne til at bruge billederne på de sociale medier, i skal blot med småt anføre, at det er By Ju • Li , der har taget billedet.


Billeder, som tages af By Ju • Li vil/kan blive brugt i reklameøjemed eller på hjemmesiden/internettet mm.


By Ju • Li kan frit anvende billederne til markedsføring, konkurrencer osv. medmindre andet skriftligt er aftalt ved booking.


Fortrydelsesret

Du kan fortryde din bestilte fotografering op til 1 uge inden den aftalte tid for fotograferingen.


Fortryder du fotograferingen indenfor den sidste uge af fotograferingen og ikke ønsker at finde en ny dato til fotografering indenfor 1 år, betales et fortrydelsesgebyr/reservationsgebyr på 25% af beløbet for bryllupper samt 500 kr. for studiefotografering.


By Ju • Li oplyser ligeledes køber om fortrydelsesgebyret ved booking fra start.


Skulle du mod forventning blive forhindret i at møde grundet sygdom o.l., skal By Ju • Li kontaktes senest inden kl. 0900 på dagen for fotograferingen, hvorved vi arrangerer en ny dato til fotografering indenfor max 1 år.


Digitale filer, print og produkter som er købt på byjuli.dk kan ikke fortrydes, når ordren er placeret.


Returnering

Da alle produkter bestilles med kundens egne motiver og dermed ikke er en standardvare, så kan bileder ikke returneres efter de er taget eller ordren på et produkt er afgivet.Reklamationsret

Har du købt produkter med rammer, lærred eller andre materialer har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Du kan derfor få produktet repareret eller ombyttet afhængig af situationen.


Det gælder ikke såfremt at skaden/fejlen er opstået grundet påført skade eller fejlagtig brug.

Reklamationen skal indenfor rimelig tid indberettes til hej@byjuli.dk med beskrivelse af fejl/mangel, ligesom produktet skal indsendes i original emballage til: 


By Ju • Li

Kildeåsen 9

4571 Grevinge

 

Persondatapolitik

Som anført i privatlivspolitikken på øverst, har jeg brug for nødvendige oplysninger, såsom dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, således at jeg kan levere produkter og ydelser til dig. Når jeg indsamler persondata på dig via hjemmesiden, sker det kun ved dit samtykke via handelsbetingelserne, som godkendes af dig. Det er kun ejer af By Ju • Li som har adgang til dine persondata.

 

Fortrolighedspolitik

Dine billeder kan blive brugt til markedsføring/konkurrencer o.l. af By Ju • Li på hjemmesiden/internettet medmindre andet på forhånd er aftalt.


Persondata udleveres til Pixieset (dit online galleri) samt til Billy regnskabsprogram, da jeg jf. Bogføringsloven er forpligtiget til dokumentation på ydelser i virksomheden.

 

Uoverensstemmelser

Uenighed/uoverensstemmelser mellem By Ju • Li v. Julie Liljegren og køber skal afgøres efter dansk lovgivning.